kokosová
so žĺtkovým mascarpone krémom, mangom, limetou a malinami tvoria súhru jemných delikátnych chutí s nádychom exotiky
Zloženie torty
pravé talianske mascarpone, vajíčka z voľného výbehu, trstinový cukor, tahitská vanilka, kokosová múka, ryžová múka, mango, limenta, malina, prípadne ananás
alergény sú vyznačené tmavým písmom
Trvanlivosť torty
Tortu odporúčam spotrebovať do 72 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Podávať sa môže ihneď po vybratí z chladu.
Cena torty
Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím,
orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však
meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.
Zdobenie torty
Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.
mega veľká
6000g
30–40 porcií
228€
cena je uvedená s DPH
klasická
3000g
15–20 porcií
129€
cena je uvedená s DPH
veľká
4000g
20–25 porcií
159€
cena je uvedená s DPH