Vanilková
Vanilkový krém v bezmliečnej verzii je pre mňa unikátom, ktorý naozaj chutí vanilkovo bez rušivých momentov. Jemnulinký krém varím s voňavými zrnkami tahitskej vanilky, ktorý spevním voňavým kakaovým maslom. S mandľovým, korpusom, jahodami, banánmi a nugátom tvorí dokonalú súhru. V prípade bezorechovej verzie je úžasná s páperovým čokoládovým korpusom, banánmi a jahodami.
Zloženie torty
tahitská vanilka, kakaové maslo, trstinový cukor, kokosový krém, kukuričný škrob, kakaový prášok, ryžová múka, čučoriedky, soda bicarbona, jablčný ocot, múka zo zlatého ľanu, olej z hroznových semienok, lieskovce a mandľová múka v prípade použitia nugátu a mandľového korpusu, ovocie
alergény sú vyznačené tmavým písmom
Trvanlivosť torty
Tortu odporúčam spotrebovať do 72 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Pol hodinu pred podávaním odporúčam tortu presunúť mimo chladu, jej chute sa rozvinú.
Cena torty
Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím,
orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však
meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.
Zdobenie torty
Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.
mega veľká
6600g
30–40 porcií
259€
cena je uvedená s DPH
klasická
3300g
15–20 porcií
139€
cena je uvedená s DPH
veľká
4400g
20–25 porcií
169€
cena je uvedená s DPH