Pavlovovej
krehké bielkové korpusy s malinovou plnkou, kôpkami nugátu a čerstvými jahodami, prípadne iným sezónnym ovocím
Zloženie torty
vajíčka z voľného výbehu, trstinový cukor, tahitská vanilka, tapiokový škrob, cukor z kokosových kvetov, kokosový krém, lieskovce, maliny, čerstvé ovocie
alergény sú vyznačené tmavým písmom
Trvanlivosť torty
Tortu odporúčam spotrebovať do 24 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Podávať sa môže ihneď po vybratí z chladu.
Cena torty
Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím,
orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však
meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.
Zdobenie torty
Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.
mega veľká
5000g
30–40 porcií
228€
cena je uvedená s DPH
klasická
2500g
15–20 porcií
125€
cena je uvedená s DPH
veľká
3500g
20–25 porcií
159€
cena je uvedená s DPH