Ovocná vanilka
ovocná plnka z jemne skaramelizovaných jabĺčok a lesným ovocím s trstinovým cukrom, ktoré prevonia a zvýrazní tahitská vanilka. Obyčajné sa v tomto prípade stáva neobyčajným a výborne ladí mandľovým korpusom.
Zloženie torty
slovenské jabĺčka a hrušky, lesné ovocie, trstinový cukor, tapiok/kukuričný škrob, tahitská vanilka, ciroková, mandľová, ryžová múka, vajíčka z voľného výbehu, olej z hroznových semienok
alergény sú vyznačené tmavým písmom
Trvanlivosť torty
Tortu odporúčam spotrebovať do 72 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Pol hodinu pred podávaním odporúčam tortu presunúť mimo chladu, jej chute sa rozvinú.
Cena torty
Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím,
orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však
meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.
Zdobenie torty
Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.
mega veľká
6000g
30–40 porcií
228€
cena je uvedená s DPH
klasická
3000g
15–20 porcií
125€
cena je uvedená s DPH
veľká
4000g
20–25 porcií
159€
cena je uvedená s DPH