Nugátová
Nugátovú plnku varím z lieskovcov pripravených do lieskovcového masla, trstinového cukru a tučného kakaa do momentu, kedy získa nádhernú krémovú textúru. S mandľovým korpusom, celými orieškami a ovocím vynikne v plnej nugátovej jemnosti.
Zloženie torty
lieskové orechy, trstinový cukor, kakaový prášok s 22%tným podielom kakaového masla, cukor z kokosových kvetov, tahitská vanilka, kakaový prášok 22%tný, mandľová múka, ryžová múka, vajíčka z voľného výbehu, ovocie
alergény sú vyznačené tmavým písmom
Trvanlivosť torty
Tortu odporúčam spotrebovať do 72 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Pol hodinu pred podávaním odporúčam tortu presunúť mimo chladu, jej chute sa rozvinú.
Cena torty
Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím,
orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však
meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.
Zdobenie torty
Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.
mega veľká
6600g
35–45 porcií
279€
cena je uvedená s DPH
klasická
3300g
15–20 porcií
145€
cena je uvedená s DPH
veľká
4400g
20–25 porcií
179€
cena je uvedená s DPH