marlenková
Jemnulinké nemedové pláty sladené cukrom z kokosových kvetov, osviežené pravým trstinovým rumom, dopĺňa marcipánový krém z môjho vlastnoručne vareného marcipánu a čerstvo drvené vlašské orechy tvoria nenapodobiteľnú kombináciu chutí pripomínajúcu klasiku v marlenke. Torta má vyvážený pomer cukrov a tukov, napriek tomu je veľmi sýta a plnochutná. Na osvieženie môžem pridať rozvar z korenených hrušiek.
Zloženie torty
bezlepková ovsená múka, jemná ryžová múka, múka zo zlatého ľanu, mandle, cukor z kokosových kvetov, tapiok, vlašské orechy/pekanové orechy, trstinový cukor, olej z hroznových semienok, soda bicarbona, jablčný ocot, škrob, trstinový rum, tahitská vanilka, koreniny, hrušky
alergény sú vyznačené tmavým písmom
Trvanlivosť torty
Tortu odporúčam spotrebovať do 72 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Pol hodinu pred podávaním odporúčam tortu presunúť mimo chladu, jej chute sa rozvinú.
Cena torty
Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím,
orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však
meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.
Zdobenie torty
Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.
mega veľká
6800g
35–45 porcií
259€
cena je uvedená s DPH
klasická
3400g
15–20 porcií
141€
cena je uvedená s DPH
veľká
4600g
20–25 porcií
170€
cena je uvedená s DPH