Gaštanová
Gaštanovú plnku tvorím z pravých gaštanov, z ktorých si preberiem len bezchybné kúsky. S páperovým gaštanovým korpusom , lesným ovocím a brusnicovým lekvárom tvorí táto kombinácia jemnú gaštanovú dokonalosť . S čokoládovým korpusom a pralinkovým krémom ulahodím čokoholikom s gaštanovými chúťkami.
Zloženie torty
gaštany, gaštanová múka, ryžová múka, trstinový cukor, soda
bicarbona, jablčný ocot, múka zo zlatého ľanu, tapiok, kokosový krém, za
studena listovaný repkový olej, prírodná rumová aróma, rum (voliteľná
surovina) , tahitská vanilka, lesné ovocie
čokoládový korpus – kakaový prášok s 22%tným podielom
kakaového masla
alergény sú vyznačené tmavým písmom
Trvanlivosť torty
Tortu odporúčam spotrebovať do 72 hodín od jej prevzatia, pri uskladnení v chlade do 4 °C. Pol hodinu pred podávaním odporúčam tortu presunúť mimo chladu, jej chute sa rozvinú.
Cena torty
Zahŕňa tortu vrátane podložky a krabice, so zdobením ovocím,
orieškami, bylinkami, lyofilizovaným ovocím.
Torta je zvyčajne obtiahnutá krémom, ktorý je vo vnútri, môžem ho však
meniť podľa charakteru zdobenia a jeho elasticity.
Zdobenie torty
Na tortu môžem pridať želé cukríky, ktoré si vyrábam sama z čisto ovocnej šťavy, pralinky, snehové pusinky, kvietky pestované na slovenskej farme, alebo rôzne nejedlé doplnky, ktoré sú uvedené v objednávkovom formulári.
mega veľká
6600g
30–40 porcií
228€
cena je uvedená s DPH
klasická
3300g
15–20 porcií
136€
cena je uvedená s DPH
veľká
4400g
20–25 porcií
159€
cena je uvedená s DPH