Alergény

Cukrárske štúdio Zdravé torty od Katky je oficiálna cukrárska výrobňa schválená Regionálnym úradom verejného zdravotníctva v Bratislave. Spĺňa prísne hygienické požiadavky a riadi sa dodržiavaním zásad HACCP.
Cukrárske štúdio vyrába svoje výrobky výhradne z čerstvých prvosurovín, nepoužíva polotovary a preto si zákazník môže byť istý, že kontaminácia skrytým alergénom z polotovaru v tejto výrobni nie je možná.
Zloženie tort a zákuskov je transparentné a jeho základ je uvedený pri každom výrobku / torte. Surovina sa môže zmeniť na základe sezónnosti, alebo výpadku od dodávateľa z dôvodu jeho nedostupnosti, alebo zmeny kvality.

Oficiálny zoznam alergénov:

  1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridné odrody /.
  2. Kôrovce a výrobky z nich.
  3. Vajcia a výrobky z nich.
  4. Ryby a výrobky z nich.
  5. Arašidy a výrobky z nich.
  6. Sójové zrná a výrobky z nich.
  7. Mlieko a výrobky z neho.
  8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
  9. Zeler a výrobky z neho.
  10. Horčica a výrobky z nej.
  11. Sezamové semená a výrobky z nich.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
  14. Mäkkýše a výrobky z nich

©2018 vytvorené značkou Zdravé torty od Katky. Všetky práva na obsah vyhradené.
Obchodné podmienky | Reklamačný poriadok | Ochrana osobných údajov